Újra bemutatkoznak Magyarország startup sikertörténetei

A Mobilitás és Multimédia Klaszter 2012. június 6-án negyedik alkalommal rendezi meg a legígéretesebb magyar infokommunikációs termékek és szolgáltatások számára bemutatkozási lehetőséget kínáló Innovációs TechShow-t. A „magyar CES“-ként aposztrofált látványos bemutató rendezvény célja a magyarországi digitális iparág legújabb, legizgalmasabb, már kézzelfogható eredményeinek bemutatása a szakmai közönség, a potenciális befektetők, és az érdeklődő nagyközönség előtt.
Az idei kiállításon bemutatandó legjobb 21 pályaművet nyílt pályázaton választja ki a szervező által felkért független szakmai zsűri. A pályázatok leadásának határideje május 11. „Az Innovációs TechShow mára az izgalmas fejlesztések, nagy jövő előtt álló start-up cégek meghatározó találkozóhelyévé vált. A szervező Klaszter elnökeként nagy várakozással tekintek az idei rendezvény elé, amely az elmúlt év legígéretesebb innovációi mellett a korai fázisú fejlesztések legjobbjainak is bemutatkozási lehetőséget biztosít majd. A Magyar Telekom, mint kiemelt támogató számára pedig az Innovációs TechShow az egyik leghatékonyabb módját jelenti a közép- és kisvállalkozások megismerésének, támogatásának, és azon innovatív ötletek felkutatásának, amelyekből piacvezető termék vagy szolgáltatás születhet“ – mondta Pukler Gábor, a Mobilitás és Multimédia Klaszter elnöke, a Magyar Telekom innovációs és üzletfejlesztési igazgatója.
Az Innovációs TechShow kiemelt támogatója a Magyar Telekom, védnöke a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH). Az esemény szakmai partnerei az Akkreditált Infokommunikációs Klaszterek Fóruma, az Informatikai Vállalkozások Országos Szövetsége (IVSZ) és a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ).

 

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>