szervezők


Málnay Barnabást lázba hozza, amikor gomba módra szaporodnak körülötte az izgalmas cégek. A Mobilitás és Mulitmédia Klaszter Iroda igazgatójaként szerencséjére éppen ez történik vele. Nem panaszkodhat.  Az MMKlaszter előtt a Kitchen Budapest külkapcsolati és fejlesztési igazgatója volt, tanulmányait az ELTE-n, a Közép-európai Egyetemen, és a kaliforniai Stanford Egyetemen végezte, mely utóbbinak több oktatási programjában is dolgozott óraadóként.

Kiss Gabriella, a Mobilitás és Multimédia Klaszteriroda rendezvényszervezője és irodavezetője céljának tekinti, hogy a klaszter rendezvényei izgalmasak és inspirálóak legyenek, a klaszteriroda olajozott működésével támogassa a tagok innovációját, fejlődését. Gabriella civilben a Budapest New Tech Meetup, valamint a Szabad Szoftver Konferencia szervezője, hobbija a szépirodalom.

Tóth Valentin a jó történetekben hisz, és ezek elmondásában segíti a Mobilitás és Multimédia Klasztert. Kommunikációs tanácsadóként nemzetközi vállalatok piaci bevezetésében, digitális termékek piacbővítésében szerzett szerteágazó tapasztalatot. Az MMKlaszternél startup vállalkozások kommunikációját segíti. Kiugrott történész, korábban újságíróként dolgozott az Indexnél.

Honti Pál, a Mimóza Kommunikáció tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, és Györffy Róza a Mimóza ügyfélkapcsolati vezetője a felfedezés és megosztás örömében hisznek. Munkáikban Leonardo da Vinci nyomában mindig a “Simplicity is the ultimate sophistication” elvét követik. A 2012-es TechShow szervezését egyedi ötletekkel, design tervekkel, microsite-tal, és szervezési feladatok ellátásával támogatják.