ismertető

A Magyar Innovációs TechShow – MITS, illetve angol nevének ütősebb rövidítésével HITS – a legizgalmasabb hazai infokommunikációs kiállítás, ahol évről-évre bemutatkozhatnak Magyarország innovációs ökoszisztémájának legújabb, legbámulatosabb fejlesztései az iparági szereplők, a potenciális befektetők, és az érdeklődő nagyközönség előtt.

A “magyar CES”-ként aposztrofált TechShow-t 2009 óta rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter azzal a céllal, hogy a közönség megismerje a legfrissebb magyar infokommunikációs termékek krémjét, és kapcsolatba lépjen a digitális iparág döntéshozóival, illetve a startup szcéna közösségével.

A TechShow-n kiállító startup vállalkozásokat és KKV-kat minden évben nyílt pályázaton választja ki egy független szakértői zsűri, a kiállítás látogatói közülük szavazhatnak az általuk legkiemelkedőbbnek tartott fejlesztésre. A “háziverseny” nyertese kapja évről-évre a TechShow Nagydíjat.

Idén a kiállítók mellett bemutatkoznak a legeredményesebb magyarországi startup inkubációs programok is, akik módszertanuk erősségeit, sikertörténeteiket mutatják be a közönségnek. A rendezvény életében először több nemzetközi szakember is helyet kap az előadók között, akik saját nézőpontjuk és tapasztalataik megosztásával gazdagítják a programot.

A Magyar Innovációs TechShow főszponzora 2009 óta a Magyar Telekom.