Szilícium-völgyi marketing guru a 2012-es TechShow előadói között

Az MMKlaszter felkérésére Gigi Wang, elismert marketing szakértő és az MIT/Stanford Venture Lab (VLAB) elnökségi tagja is részt vesz előadóként a Magyar Innovációs TechShow-n június 6-án. Gigi Wang fő szakterülete a nemzetközi stratégiai marketing. Több telekom- és internetszolgáltató piaci bevezetését vezényelte le az Egyesült Államokban, korábban pedig startup vállalkozások ázsiai piacra lépését segítette. Gigi Wang a TechShow-n az innováció és a kultúra láthatatlan, ám megkerülhetetlen kapcsolatáról beszél majd, illetve beavatja a közönséget a legújabb szilícium völgyi befektetési trendekbe.

Az MIT/Stanford Lab 1990 óta szolgál a Szilícium-Völgy vezető startupjait, iparági szakértőit és kockázati tőkéseit összekötő fórumként, ahol a világszerte csodált startup szcéna kulcsszereplői gyűlnek össze, hogy a hi-tech szektor aktuális lehetőségeiről és kihívásairól egyeztessenek.

 

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>